Despre

Despre site-ul edimedialand.ro aș putea spune că există pentru a confirma experiența în domeniile mele de expertiză, domenii pe care vă las să le studiați când vreți puțin mai jos, în această pagină.

M-am gândit că decât să fac un site de portofoliu, mai bine vă împărtășesc povești adevărate din viața mea, care, cu sarea și piperul pe care le conțin, vă vor ajuta să vă faceți o impresie despre mine și, astfel, în cunoștință de cauză, să luați decizia de a colabora cu mine și cu partenerii mei.

Cât despre mine, “bunicutzu“; mă numesc Edi Gheorghiu și mă prezint astfel:

Studii:

Liceul de Matematică Fizică Mihai Viteazul treapta I

Liceu ind. Mecanică Fină treapta a II-a – bacalaureat 1984

Cursul de perfectionare în calculatoare C.E.P.E.C.A. 1989 – 1990 (6-luni)

Cursuri de audio/video în TVR și ProTV

Locuri de muncă:

2016 – prezent – Editor imagine la Serviciul de Post Producție al TVR

2013 – 2016 – Liber profesionist pe domeniile de grafică și montaj, web design, DTP

2005 – 2012 – Grafician la Departamentul Grafică al Jurnalului TVR (Știri)

2001 – 2004 – Editor imagine la B1 TV

2000 – 2001 – Programator baze de date la CTN Agency S.A. (Wolters Kluwer România)

1996 – 2000 – Editor imagine la ProTV departamentul Promo

1990 – 1996 – Editor Imagine la compartimentul MGS al Televiziunii Române.

Experiență:

Cunoștințe de programare în limbajele HTML, PHP, MySQL, Client-Server Applications, Algoritmi, Web Applications, Action Script, JavaScript, Visual Basic.

Cunostințe temeinice tehnice și experientă în domeniul aparaturii audio/video profesionale de televiziune din sectoarele de producție și postproducție.

Cunoașterea tehnologiilor digitale din zonele de producție și postproducție, fluxul tehnologic al informației Audio-Video.

Experiență în domeniul artistic în toate tipurile de producții (teatru de tv., eseu, balet, reportaj, documentar, videoclip muzical, promo, interviuri, advertising), cunoașterea procesului de producție de televiziune.

Cunostințe aprofundate de calculatoare, design, web design, grafică 2D, 3D, RealTime3D, editare audio/video digitală, formate de fisiere audio/video, conversii, (cunoașterea aplicațiilor Adobe Premiere, Final Cut Pro X, Adobe Photoshop, 3D Studio Max, Adobe After Effects, Adobe Audition, Avid Media Composer, ORAD, VizRT, Sound Forge, CorelDraw, editoare de text, medii de dezvoltare de aplicații, programare.)

Hobby:

Autodidact – dezvoltare de montaje electronice, automatizări (Arduino, Raspberry Pi), aplicații de programare client-server (internet, baze de date),

– blogger – călătorii pe munte, scriitor,

– realizator de emisiuni radio,

– radioamator clasa a III-a cu indicativul YO3RAM membru RVSU (Radioamatori Voluntari în Situații de Urgență)

…După cum ați văzut, n-am “studii superioare”, ceea ce pentru unii ar putea să fie un mare impediment. Îi rog pe aceștia să NU mă caute pentru niciun proiect. Pentru ceilalți, ușa e deschisă, DACĂ veniți cu gânduri bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*